torsdag 8 januari 2015

Spelsamlarboksförlaget sponsrar Retrospelsmässan

Spelsamlarboken har nu en banner på Retrospelsmässans hemsida, och det här inlägget är avsett för er som har kommit hit därifrån och kanske undrar vad Spelsamlarboken är.

Boken finns presenterad i tidigare inlägg, bland annat Lite fakta om Spelsamlarboken och Nya Spelsamlarboken här. Inlägg som handlar om Spelsamlarboken är etiketterade så.

Jag, författaren, kommer att sälja boken på Retrospelsmässan 2015. Ni som tycker att det är för långt till dess, eller inte ska dit, kan när som helst köpa boken på bland annat Tradera, Adlibris och Bokus.

Utgåvan som nu säljs är den tredje i ordningen och utkom 2014. Den första kom inte ut på marknaden och den andra såldes från 2010 och cirka två år framåt. Den finns fortfarande att låna på en del bibliotek.

3 kommentarer:

 1. Tja du verkar ha koll på nes. Har ett stealth atf komplett ifrån bergsala. Men enligt dom sidor jag hittat så släpptes det bara som hyrspel. Har du koll på hur det ligger till?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget spel finns endast i hyrutgåva, det finns pappersförpackning till alla. I vissa fall såldes titlar som i Sverige primärt var hyrspel i större omfattning i de nordiska grannländerna, varför pappersförpackningarna är vanligare där. Stealth ATF är ett av de spel som i Sverige var företrädesvis hyrspel, men det såldes senare i butik.

   Radera
 2. Tjenis, jag har nån form av uthyrningsexemplar av ett snes i en speciell väska (japon eller yapon?) med allt kablage å sånt till. vet du nånting om det? det är iaf ett likadant som killen i denna video har: https://www.youtube.com/watch?v=HJ-74dEuYfM . Kontakta mig på sacrificeheinz@hotmail.com så kan jag bifoga lite bilder eller nåt. Är lite nyfiken;)

  SvaraRadera