onsdag 9 januari 2013

Spelsamlarboken, urversionen

Den ursprungliga versionen av Spelsamlarboken.

Endast 6 exemplar tryckta.

Orden på omslaget kommer från titlarna på elevernas böcker.

Bilderna i boken är svartvita.

Värderingstabellerna.

Avsnittet om kvalitetsbedömning.

Baksidan med universitetets logotyp.

Den vanliga utgåvan som jämförelse.När Spelsamlarboken nu är slutsåld, sånär som på några exemplar hos Adlibris, så tänkte jag sälja ett exemplar av ”urversionen” också. Den här utgåvan trycktes av Lunds universitets författarskola i maj 2010, alltså några månader före Spelsamlarboksförlagets utgivning. Endast sex (6) exemplar trycktes och de är fördelade enligt följande:

1 hos Författarskolan (eller min handledare),
1 på Språk- och litteraturcentrums bibliotek (för utlåning),
1 på Universitetsbiblioteket (ej för utlåning),
3 hos mig.

Ett av mina tre exemplar (det som visas på alla bilder utom nummer 2) kommer att auktioneras ut på NESdb inom kort.

söndag 6 januari 2013

Errata till Spelsamlarboken

Nu är jag klar med en errata till Spelsamlarboken, en sammanställning av de fel jag har hittat i boken och rättelser till dessa. Erratan är publicerad på en egen sida som kan uppdateras vid behov. Om någon läsare har hittat ytterligare fel i boken så går det som vanligt bra att lämna en kommentar.

Att ISBN står utskrivet beror på att det finns en annan, äldre version av Spelsamlarboken, som saknar ISBN och har många fler fel. Dessutom kommer en framtida utgåva av Spelsamlarboken att ha ett annat ISBN, även om titeln är densamma. Versionen utan ISBN kommer jag att skriva mer om inom kort.

fredag 4 januari 2013

Spelsamlarboken slutsåld, litet lager kvar hos Adlibris

Idag skickades det sista exemplaret av Spelsamlarboken som fanns i förlagets lager. Därmed går boken inte längre att köpa någon annanstans än hos Adlibris, som har ett eget lager med ett fåtal böcker kvar. De böcker som finns hos Adlibris är de allra sista, sedan är första utgåvan av Spelsamlarboken definitivt slutsåld.

Adlibris skickar i kartong, så för er som fick fraktskador på boken (för att ni valde papperskuvert) kan det vara värt att köpa ett andra exemplar av Adlibris. Än så länge vet jag bara en person (hej JB om du läser här) som har köpt två böcker.

När det så småningom blir dags för en ny upplaga av Spelsamlarboken kommer det att tillkännages både här på bloggen och på NESdb.