torsdag 27 september 2012

Spelsamlarboken: 40 ex kvar


Hos Spelsamlarboksförlaget finns det nu endast ett 40-tal exemplar kvar av Spelsamlarboken, av en ursprunglig upplaga på drygt 300 böcker. Har man gått och funderat ett tag på att köpa boken kan det alltså vara idé att göra slag i saken snart. Lagret kommer antagligen att räcka i några månader till, men sedan kan det dröja innan en eventuell ny utgåva kommer. Om Sols numera slutsålda bok NES-XX-SCN är det flera som har sagt att de ångrar att de inte köpte boken när den fortfarande såldes. Kommer detsamma att sägas också om Spelsamlarboken så småningom? 

Spelsamlarboken på Tradera har nu fler än 100 positiva omdömen. Dessutom är det så kallade säljbetyget högsta möjliga, 5 av 5.

1 kommentar:

  1. Med tanke på åtgången verkar det som om man nog kan komma att säga detsamma om din bok så småningom - att man ångrar att man inte köpte ett ex när den fanns tillgänglig. Jag tycker att din hemsida verkar gedigen, även om jag ju inte tillhör målgruppen och således inte kan uttala mig i saken, men det är mitt intryck. Nu hoppas jag som sagt bara att du snart ger ut en andra bok, i detta ämne eller kanske om något helt annat, vem vet? Ha det bra!/Elisabeth

    SvaraRadera