söndag 26 februari 2012

Spelsamlarboken på Retrospelsmässan

Den 28 april i år anordnas Retrospelsmässan i Göteborg för tredje året i rad, av personerna som håller i NESdb. Idag klockan 20.00 öppnade bordsbokningen för oss som vill sälja och då gällde det verkligen att hålla sig framme. Trots att jag skickade min bokning redan några minuter över åtta så fick jag besked om att jag var uppsatt på en reservlista. Jag förberedde då ett inlägg med rubriken "Spelsamlarboken kanske inte på Retrospelsmässan", men min placering som reserv visade sig vara ett misstag till följd av den stora tillströmningen av bokningar, och jag kommer därför att tilldelas ett bord, men placeringen är oklar.

Uppenbarligen var intresset från säljare långt större än vad arrangörerna hade räknat med, men om listan på reserver är omfattande så borde de kanske undersöka möjligheterna att avsätta ytterligare utrymme för försäljning, till exempel vid det där pärlplattebyggandet som ska finnas utanför huvudlokalen. Annars kan det uppstå en andrahandsmarknad på bord, där priset blir mycket högre än de ursprungliga 250 kronorna, och så var det inte tänkt att det skulle bli.

Spelsamlarboken kommer att säljas för 200 kronor på Retrospelsmässan 2012.

4 kommentarer:

 1. Hmmm, man kanske skulle lägga ut sitt bord på Tradera. Vem vet, man kanske skulle tjäna mer på det än på det man tänkt sälja?

  /T

  SvaraRadera
 2. Det blir inte kul att stå som reserv i så fall, för reservlistan lär ju inte komma till användning då. Nej, fler bord tror jag är det bästa.

  SvaraRadera
 3. Det var naturligtvis bara ett skämt, hade inte bokat bord om jag inte tänkt utnyttja det.

  SvaraRadera
 4. Se där, det blev som jag föreslog: extra bord vid pärlplattebyggandet. Sett till försäljningsmöjligheterna är det kanske likvärdigt, men man kommer ju att gå miste om tävlingarna och annat som händer framme på scenen.

  SvaraRadera